Hvordan Dave Ramsey Ruins Christmas.

Hvordan Dave Ramsey Ruins Christmas.

Som en venn av meg og jeg var ute og gikk rundt om morgenen rundt i byen, sa hun over pa meg og sa: «Du bor skrive en juleblogg om Dave Ramsey. & # 8221;

& # 8220; Jeg tar ikke et Dave Ramsey-kurs akkurat na, & # 8221; Jeg pustet. Rask jeg er ikke. Min venn, hun er.

& # 8220; Jeg vet, bare fortelle hvordan Dave Ramsey ideer jobber i julen. & # 8221;

& # 8220; A, som nar jeg pa Amazon far min julehandel ferdig og jeg horer Dave shouting & # 8211; shouting & # 8211; i oret mitt er & # 8220; KIRST ER IKKE NODVENDIG. Det skjer hvert ar den 25. desember. PLAN FOR DET! & # 8221;

Hun fnisset. & # 8220; Ja, jeg husker ham og sa det. Jeg tenker alltid pa Dave nar jeg vasker toaletter. & # 8221;

& # 8220; Hva & # 8221; Fordi jeg aldri har hort det for og hva?

& # 8220; Jeg hadde en ny jobbrengjoring for en stund, og jeg matte bringe alle fire barna med meg. Han var pa radio da jeg skulle vaske toaletter. Sa jeg tenker pa ham og den andre jobben med alle fire barna med meg nar jeg rengjor toaletter. & # 8221;

& # 8220; Ok, jeg antar det er fornuftig na. & # 8221;

& # 8220; Men Dave har mange gode rad nar det gjelder jul. & # 8221;

& # 8220; Yah, det er en god folelse nar jeg trekker ut kredittkortet mitt, kredittkortet jeg ikke skal ha til a betale for mine online-kjop, & # 8221; Jeg innrommet henne. Og sa legger jeg meg i seng om natten og prover a sovne og alt jeg kan hore er Daves stemme og alle de radene han har hatt for oss og alle de timene jeg har tilbrakt a lytte til ham og her Jeg gjor det motsatte. Yah, det er flott. Det er stort sett som & # 8216; Hvordan Dave Ruins Christmas & # 8217; fordi jeg ikke kan fa stemmen sin ut av hodet mitt. & # 8221;

Min venn, som aldri slar pa turene vare gjennom byen, hylte lykkelig, og han har mange gode rad! Vi har gjort det bra a folge den. & # 8221;

Jeg stoppet for a torke svetten av pannen min. Og ogsa a minne meg selv om at hun er en av mine aller beste venner og derfor slet ikke prover a gni den siste kommentaren. Hun forteller meg ting slik fordi hun bryr seg sa mye for familien min. Vel, det var en veldig god folelse da jeg sparte penger fra hver sjekk, sa da Jake trengte nye arbeidsstovler, kunne jeg overraske ham og si, «Hei, jeg har spart for det! & # 8217; og vi gikk lykkelig og betalte for dem. Kontant. Ingen bekymringer der. Og det var en god folelse! Men, a, jul & # 8230; som jeg ikke fikk planlagt i ar. & # 8221;

Og her er saken, hvis jeg hadde gjort det som Dave fortalte oss a gjore & # 8211; Spar penger hele aret for julen & # 8211; Jeg ville ikke se pa jul og prove a finne ut hva vi har rad til. Jeg ville vite hva vi hadde rad til, og det ville ikke forstyrre var kontantstrom ved julen. Og hvis jeg var virkelig planlegging, ville jeg ha tenkt fremover for hvordan var kontantstrom er mindre pa julen fordi arbeidet bremser seg ned for mannen min pa juletid.

Den Dave, han er en smart, han er.

Og han er ogsa sjeneros. Dave Ramsey gir ut rad fritt og alt vi trenger a gjore er a folge det. Det er sa enkelt. Og bare for a legge til hans generositet, gir han bort 100.000 dollar hver julesesong. Hvis du hadde det vanskelig a lese disse tallene, vil jeg skrive dem ut for deg. En hundre tusen dollar. Og du ma ikke gjore noe, men registrere deg. Alvor. Som jeg gjor hver. enkelt. dag. rlig talt.

Du vil ha det bra, ikke? Hvem ville ikke! Sa jeg er generos og deler koblingen & # 8211; her.

I forrige uke ga han bort $ 12.000 dollar. TOLV TUSEN. Du vet hva vi ville gjore med tolv tusen dollar? Vel, annet enn a betale for jul (apenbart). Det ville betale nesten hele huset vart. Vi har forsokt a folge Dave Ramsey baby trinnene, sa mens jeg ikke har tatt bort penger til jul, har vi betalt alle vare regninger. Vi har ingen gjeld, men vart hjem. Og folk, det er en nydelig nydelig nydelig ting. Og hvis du vant pengene, ville det v re ganske mye det motsatte av «How Dave Ramsey Ruins Christmas». En total, & # 8220; Hvordan Dave Ramsey Rocks Christmas & # 8221 ;.

Min venn og jeg rundte vart siste hjorne, jeg visste at min trofaste gamle forstad ville v re i sikte snart. Og vann. Og luften a puste fritt igjen. & # 8220; Jeg har egentlig ikke en Dave-post til jul, & # 8221; Jeg fortalte henne.

Hun smilte, og jeg sverger at hun gikk raskere fordi hun har sa mye mer energi enn jeg, og jeg tror du bare skrev den. & # 8221;