Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjore. Jeg har en fin kone og en ny, vakker baby. Jeg fortsetter a spille og har alle typer problemer. Hva gjor jeg forst?

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Kommer her Scott er det forste, leter etter hjelp. Du vil finne masser av hjelp her, prov gruppene, snakk med en pa en radgiver, se pa timeplanen pa hjemmesiden til hoyre .. du ma logge inn og klikke pa landets flagg for a se hvilken tid ting er pa for deg .. Fortsett a lese her, prov a huske hva vi diskuterte pa chat. Gi din kone kontroll over okonomi. Kom til GA, fortsett a komme hit og lese og legge inn. Du har begynt Scott bare ved a soke. Ser deg snart.

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Scott velkommen sammen. Hva a gjore forst, vel, hvis jeg var deg, ville jeg gjore meg trygg med gambling akkurat na. Unntatt fra spillsteder eller nettsteder hvor du spiller, hvis du spiller online, er det noen gode gambling blokkeringsprogrammer tilgjengelig. Jeg bruker K9 sin gratis og fungerer bra, og hvis det eneste gambling du vil blokkert, vil alt det blokkeres, selvfolgelig er det andre filter programmer pa markedet.

Geordie.I dont gamble.

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Hei Scott! Det var hyggelig a mote deg i chatterommet i kveld. P og Geordie har gitt deg noen fantastiske forslag til hvordan du kommer tilbake til gjenoppretting. Du kan gjore dette igjen som du hadde fem ars ren tid tidligere, og jeg foler et oppriktig onske om at du skal slutte igjen. Det er en mann som kommer til dette nettstedet som bor i samme tilstand som du gjor, og han har ogsa mye ren tid. Hvilken velsignelse har en fin kone og en vakker baby. Du finner mye stotte pa dette nettstedet. Onsker deg det beste i din reisetur. Du nevnte at du skulle ga til et GA-mote i morgen. Maten a ga Scott! Carole.

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

HI Scott, velkommen til GT. Sett opp alle barrierer du kan for a hjelpe deg med a gjenopprette. GA moter er kjempebra. Fortsett a legge inn og lese andre trader. Vi er alle her for a stotte hverandre.Gjore alle de gode tingene i livet.

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Opprinnelig postet av Scott S.

. Hva gjor jeg forst?

God morgen Scott, jeg heter Larry, og jeg er en kompulsiv gambler, min siste innsats var Augest 13, 2009. Velkommen til GT, et sted hvor du kan l re om de forskjellige matene og maten a folllow etter at du har gjort det forste som starter snu livet ditt rundt. Det forste som jeg fant etter mange forsok pa a kontrollere min gambling som matte gjores, var a stoppe gambling, til «Ikke Gamble For Anything». For oyeblikket kan det foles som dette, kan bare gjores for oyeblikket, men i a nekte oppfordringene og irrasjonelle tanker som forer til gambling i lopet av disse forste oyeblikkene, gir deg styrken til a ikke spille i lopet av de neste timene, og deretter ikke gamble for dagen. Ikke gambling for en dag, leve gambling gratis «One Day At A Time», og praticing den prinsippen hver dag vil fore til et fortsettelsesliv for gjenopprettelse og tilbake til en vanlig mate a leve og tenke pa.Sa jeg vil si at det forste a gjore er a ikke gamble og a gjore alt for a ikke gamble; og like viktig, gjor alt som er mulig for a holde verbet «har» i uttalelsen din, «Jeg har en fin kone og en ny vakker baby», pa «har» og ikke forvandlet til den konjugerte formen «hatt» pa grunn av som folge av fremtidig gambling. Jeg mistet min hyggelige kone og vakre datter ved a la gambling v re stedet for trengte terapi for depresjon, slik at det var for mye tid og for mange miles a svekke og odelegge vare liv sammen, likevel var det gambling som odela det jeg chargerte. Ikke la gambling uansett grunn odelegge familien din helt – ikke la dette skje med deg eller la deg fole at du aldri vil la dine handlinger gjore det sa langt; som en CG fortsatt i handling, vil du, eller den overveldende avhengighet vil det er – det er dyrets natur. Oppfordrer kan ikke skade deg, og selv om de kanskje reoccur ofte pa *****, varer de bare kort tid; la dem avta med a gi ut. Som for irrasjonelle tanker, vil de ta mer innsats, l ring og aksept for a overvinne. Du kan finne den kunnskapen og styrken ved hjelp av dem her og i andre former for stotte, for eksempel Gamblers Anonym, gi alle typer hjelp en rlig og apenhjertig innsats; gjor alt som trengs for a stoppe gambling. Ikke hold pa noe som kan virke ubehagelig pa den tiden, eller det gar mot deg livsstil eller tankegang. Nar du bestemmer deg for a ikke gamble, og du kanskje finner ut at du bare hadde et tilbakefall, vil du innse at arsaken til slippet var at du begrenset «alt som trengs» for ikke a spille, som du ga hoyere prioriterer et tilsynelatende mer komfortabelt og enkelt valg a gamble over valget til a ikke gamble og jobbe utvinningen. Du trenger gambling ledig tid til jobbgjenoppretting, tid for a tillate endringer i din karakter og livsstil. Disse endringene er hva som vil ta over den bare avsta form gambling og lar deg leve et gamblingfritt liv. Uten forandring blir det ingen endring; og dette inkluderer endringer i holdningen, ikke bare karakter. Fortsett a besoke og delta her, lese innlegg fra andre og l re av deres rad og forslag. Guds hastighet, bruk din Hoyere Kraft til a veilede og styrke deg. Lar deg, takket v re min hoyere kraft, min 3Gs – Gud, GA og GT, «Dag to er en annen dag bak», og med hjelp fra alle vil jeg fortsette a forbli gambling gratis.

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Jeg er sa takknemlig for alle for dine gjennomtenkte kommentarer. I dag er den forste dagen om en stund at jeg har nytteverdighet. Jeg deltok pa et GA-mote i ettermiddag. Jeg likte virkelig motet. Jeg skal til flere moter denne uken. Takk igjen for dine tanker. Det betyr egentlig alt for meg. – 6/6/2011 12:36:14: Post redigert av Scott S ..

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Bra pa deg Scott, gode nyheter pa motene, de hjelper virkelig ikke det. Fortsett a ga .. vei a ga.

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

Hei Scott og velkommen til GT-siden. Takk for at du kom hit og v re rlig om din currrent-situasjon og viktigst for a be om hjelp. Din ber om hjelp er sa viktig fordi det tillater USA a prove a hjelpe deg, og i den prosessen hjelper vi oss selv, eller du kan virkelig si at du hjelper oss ved a be oss om a hjelpe deg. Hvordan er det for en run-along setning?

Re: Jeg kan ikke stoppe! Hjelp meg v r sa snill!

I dag begynner en ny uke. Jeg foler meg rent og veldig bra! Ser frem til a ga til et mote i kveld! Scott S «En takknemlig gjenoppretting av tvangsspilleren»

Gambling Therapy Gordon Moody Association.

47 Maughan Street.

Dudley, West Midlands.

Ved a fortsette a bruke nettstedet, godtar du bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon Godta.

Cookieinnstillingene pa denne nettsiden er satt til «tillat cookies» for a gi deg den beste surfingopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter a bruke dette nettstedet uten a endre innstillingene for informasjonskapsel, eller du klikker «Godta» nedenfor, godtar du dette.